La xarxa d’associacionisme demana una llei de foment i suport

Des de les plataformes i federacions d’entitats que participem en la Xarxa d’Associacionisme de Catalunya, en relació a la proposta d’avantprojecte de Llei de Voluntariat:

  • Apostem per un nou redactat de la llei més inclusiu amb la diversitat existent i que pugui recollir més adequadament la realitat associativa. També apostem per incloure aquells elements positius de l’actual avantprojecte, com és que que l’administració no aculli projectes ni activitats de voluntariat.
  • Demanem que una llei d’aquestes característiques es basi en polítiques de foment i suport a l’associacionisme (reconeixement, visibilitat, espais, finançament, fiscalitat, promoció, protecció davant d’altres normatives….).
  • Per tal que la llei ajudi a fomentar un voluntariat de matriu associativa, demanem que faciliti l’activitat de les associacions i altres entitats de base associativa i, alhora, reguli la resta d’entitats sense ànim de lucre que tenen projectes de voluntariat, amb l’objectiu de garantir-ne la bona gestió i promoure models basats en la participació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s